C@fé.What? Geschiedenis Rondleiding Foto's Contact Links Webcam
 

Rondleiding

Het café is multifunctioneel opgebouwd in "corners". In de lange inkomtunnel vind je steeds folders, kranten, internettijdschriften en gratis postkaarten. Hier is ook ruimte voorzien voor affiches allerhande. Info staat in deze tunnel centraal. Wij noemen hem de "info-corner".

Rechts als je binnen komt staan er 2 internet pc's. Je kan deze ruimte ook afsluiten met een gordijn als je in groep wil internetten of vergaderen.

Verder in het midden, centraal in het café, is een groot infobord geplaatst waar info allerhande vermeld wordt. Op deze plaats bevindt zich ook de video-wall. Hierop kan vanalles getoond worden, de internet pc's, tv met canal+, video's, presentaties en via het interne videocircuit kunnen we ook binnengluren in de sporthal.

Verder zijn er op het podium 8 ronde tafels geplaatst waar zo'n 50 personen een zitplaats vinden. Op het podium is ook een ovale toog te vinden. Dit geheel noemen we de "speakers-corner".

Achteraan is er een grote ruimte van ongeveer 15 meter waar de grote vitrinevensters het café scheiden van een 60m² groot terras. Bij feestjes doet dit dienst als dansvloer. Boven deze ruimte is discoverlichting allerhande voorzien.

Achteraan in het café is er een 20m² groot podium voorzien van één grote en één ronde tafel. Deze ruimte wordt meest gebruikt voor koffietafels na wedstrijden of als vergaderruimte. De afwerking van deze ruimte is nogal sportief opgevat.

Verder is er nog een ruimte met een oeroude zitbank, grote tafel en aangepaste leuningstoelen waar zo'n 15 personen een zitplaats vinden.

Dan is er nog een toog van meer dan 20 meter met aan de ene kant een half-cirkelvormige "uitstulping" waar ticketverkoop e.d. kan geschieden. Aan de andere kant van de toog is de discobar ingeplant. Licht en geluid zijn optimaal voor zowel easy-listening als house en rock toestanden. Het hele audio-videosysteem is aangesloten op een professioneel muzieksysteem. Fuiven en party's kunnen dan ook perfect in C@fé.COMM.

Polyvalentie is een vertrekpunt geweest bij de realisatie van dit café.

Communicatieve gezelligheid van party's, fuiven, feesten, vergaderingen tot koffietafels.

 
   

 

www.qualiweb.be